“Την ατζέντα την αφήνει λευκή και άγραφη όποιος δεν συγκρούεται με τη Μητσοτάκης ΑΕ, εγώ συγκρούομαι και θα συγκρούομαι μέχρι να τους ρίξουμε”

Μία ανάρτηση σε έντονο ύφος έκανε ο Παύλος Πολάκης θέλοντας να απαντήσει σε “διατεταγμένα παπαγαλάκια από την ακραία δεξιά μέχρι το εκσυγχρονιστικό κέντρο έως τους όψιμους συνοδοιπόρους” που όπως γράφει “εδώ και δυο μέρες παραποιούν ασύστολα την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας διαρκώς τρεις ίδιες λέξεις (τοξικότητα-καρδάρα-ατζέντα)“.

“Την καρδάρα την αδειάζουν αυτοί που δεν έριξαν μισή γουλιά νερό μέσα της για να γεμίσει εδώ και 2 χρόνια” γράφει χαραρκτηριστικά και προσθέτει “εγώ έχω κουβαλήσει τόνους νερό, ε που και που φεύγει και καμία σταγόνα…απ’τη γεμάτη όμως”.

Όσο για την “ατζέντα”, τονίζει ότι “την αφήνει λευκή και άγραφη όποιος δεν συγκρούεται με τη Μητσοτάκης ΑΕ, εγώ συγκρούομαι και θα συγκρούομαι μέχρι να τους ρίξουμε και μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Τσίπρα πρωθυπουργό αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας“.

“Το καταλάβατε από Βρυξέλλες μέχρι Κολωνάκι έως τη “Σμύρνη”;;;Ή να το ζωγραφίσω;” καταλήγει με νόημα ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Επειδή εδώ και δυο μέρες διατεταγμένα παπαγαλάκια από την ακραία δεξιά μέχρι το εκσυγχρονιστικό κέντρο εως τους οψιμως συνοδοιπορους ,παραποιούν ΑΣΥΣΤΟΛΑ την πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας διαρκώς τρεις ίδιες λεξεις (ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ-ΚΑΡΔΑΡΑ -ΑΤΖΕΝΤΑ)
…………απαντώ……εν τάχει…..ταυτοχρονα…σε όλους μαζί….
-Την τοξικότητα να την ψάξετε μέσα σας και σε αυτούς που χρεωκοπησαν τη χώρα και είναι φίλοι ,μεντορες,χορηγοί ή αφεντικά σας. Εγώ ούτε φιλους τους έχω ,ούτε έκλεψα μισό ευρώ από το δημόσιο ταμειο .
-Την καρδάρα την αδειάζουν αυτοί που δεν ερριξαν μισή γουλιά νερό μέσα της για να γεμίσει ,εδώ και δυο χρόνια .Εγώ έχω κουβαλήσει τόνους νερό ,ε που και που φεύγει και καμία σταγόνα …απ τη γεμάτη όμως !!!
-Την ατζέντα την αφήνει λευκή και άγραφη , οποιος δεν συγκρούεται ΕΥΘΕΩΣ και σκληρα με τη Μητσοτάκης Α.Ε.,οποιος δεν σφυροκοπά καθημερινά την καταστροφική τους διαχείριση σε όλα τα μέτωπα.Εγώ και συγκρούομαι και θα συγκρούομαι μέχρι να τους ρίξουμε και μέχρι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με τον Τσίπρα πρωθυπουργό αναλάβει ξανά τη διακυβέρνηση της χώρας,με μια «ατζέντα» που στο εξώφυλλο θα γράφει:
…….. «Η 2η ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ»……….
ΥΓ.Το καταλάβατε από Βρυξέλλες μέχρι Κολωνάκι έως τη «Σμύρνη»;;;; Η να το ζωγραφίσω;

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί